Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Kampioenschap bij de jeugd

Kampioenschap bij de jeugd

Afspraken kampioenschap vieren bij de jeugd.

Sinds enkele jaren hanteren we een protocol bij de huldiging van de kampioenen bij de jeugd. We hebben geprobeerd om naast het kampioenschap vieren direct na de wedstrijd, alle jeugdkampioenen (winter en zomer) een extra huldiging te geven op momenten dat er veel mensen aanwezig zijn op het sportpark, zoals bij een afsluiting van het seizoen, tijdens een laatste thuiswedstrijd van Liessel 1 of nieuwjaarsreceptie. Ieder jaar blijkt dit echter heel lastig te organiseren. Vaak zijn op die geplande momenten nog niet alle kampioenen bekend. Hierdoor moet dit dan toch weer op een apart moment ingepland worden.

Dus vanaf seizoen 2019-2020 zijn de volgende afspraken van toepassing:

  1. Vanuit het bestuur:

De kampioenswedstrijd wordt door 2 bestuursleden bezocht. De schaal wordt dan uitgereikt aan het team en ieder jeugdlid ontvangt een standaardje of pet, afhankelijk van de leeftijdscategorie. Na de wedstrijd zal het team in kantine "de Smeltkroes" ontvangen worden. Hier krijgen zij een consumptie en een broodje met snack vanuit de club aangeboden. In de kantine, zal bij binnenkomst, passende muziek worden gedraaid. 

  1. Vanuit het team zelf:

Als er door de begeleiders besloten wordt om zelf nog initiatieven te nemen, kan dit vrij worden ingevuld. Het regelen van eventueel een platte kar, shirtjes en andere zaken dienen door de leiders/ouders zelf te worden geregeld en bekostigd. Let hierbij wel goed op dat het in het kader van de veiligheid, verantwoorde activiteiten blijven.  

 

Bestuur RKSV Liessel

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!