Receptie/feestavond Liessel 1 op vrijdag 1 juni!

Liessel 1 kampioen

Op zondag 6 mei haalde Liessel 1 verrassend het kampioenschap in de vierde klasse F al binnen. Liessel stond al vanaf de zesde wedstrijd van het seizoen aan kop en had inmiddels een ruime voorsprong opgebouwd.  Maar om al kampioen te worden op deze zondag moesten wij in ieder geval zelf winnen en waren afhankelijk van gelijkspel of verlies van SSE uit Someren-Eind.  Liessel speelde een uitwedstrijd bij Mifano in Mierlo. Het tweede geplaatste SSE speelde tegen Brandevoort. De verwachting was dat zij hun duel wel gingen winnen. In de rust bleek SSE achter te staan. Dus de spanning bij spelers en publiek begon langzaam op te bouwen. In de tweede helft kwam de wedstrijd van Liessel stil te liggen bij een stand van 0-1, doordat de scheidsrechter geblesseerd uitviel. Hierdoor was de einduitslag van SSE- Brandevoort al eerder bekend. Bij SSE-Brandevoort werd het 3-3. Dus bij winst was het kampioenschap voor Liessel 1 binnen!!

Ons vaandelteam won uiteindelijk met 0-2 en het feest barstte los. Terug in Liessel werden zij door de supporters feestelijk onthaald en kon er gestart worden met een kampioensrit door Liessel op de “platte kar”. Daarna werd er nog flink gefeest.

Op vrijdag 1 juni willen wij graag nog stilstaan bij dit mooie resultaat middels een receptie van 19.30 -21.00 in de tent op sportpark de Smeltkroes. Aansluitend  gaan we er samen met alle leden en partners (vanaf 18 jaar) een gezellige feestavond van maken. Tijdens deze avond zullen wij gereduceerde prijzen hanteren. Dit mag je niet missen, dus zorg dat je er bij bent!!