Voetbalkamp 21-23 juni 2019

Hoi Jeugd leden,

De tweede seizoen-helft staat op het punt om te starten en dus komt ook het jaarlijks voetbal kamp weer in beeld. Het kamp is dit jaar gepland in het weekend van 21 t/m 23 juni, zoals al aangegeven in de activiteiten agenda op de site. Deze keer is weer gekozen voor 'Ons Thuis'  in Ommel, waar onze jeugd al verschillende keren van een geweldig kamp heeft kunnen genieten.

De kamp voorbereidingen zijn inmiddels weer opgestart. Wij hebben er weer zin in om er een verrassend en mooi programma van te maken zodat iedereen een kei gezellig, leuk en fantastisch kamp gaat beleven.

Inschrijvingen worden in maart opengesteld voor alle jeugd leden van JO08 t/m JO15. Wij hopen weer op vele aanmeldingen zoals we gewend zijn. Zoals jullie weten is er ook de nodige begeleiding nodig om onze jeugd een fijn en veilig kamp te bezorgen. Van elk team hebben we daarom minimaal 1 ouder nodig die gedurende het hele kamp aanwezig is. Heb je interesse, geef je dan al op bij je leider. (in tegenstelling tot voorgaande jaren zullen we geen vergoeding hiervoor vragen omdat we vinden dat deze vrijwilligers keihard nodig zijn voor een geslaagd kamp!)

Groeten,

Kampcommissie.