RKSV Liessel

Opknapbeurt Hazeldonk

Na maanden van voorbereiding, werkoverleg en bouwvergaderingen zijn we gestart met de renovatie van trainingcomplex “De Hazeldonk”.

Nadat de laatste belangrijke trainingen voor de junioren kampioenskandidaten erop zaten, is een groepje vrijwilligers in de toch wel een klein beetje verouderde kleedruimtes begonnen met inventariseren van de werkzaamheden om er een Lijssels Papendal van te maken.

Onder leiding van onze plaatselijke autospecialist op klompen zijn eerst de radiatoren, de banken en het meeste ongedierte verwijderd.

Daarna is de schuurploeg met o.a. J. Friesen, en Ch. vd Mortel  het “Oost Europees badhuis” ingedoken om alles te schuren wat nodig was. Toen de laatste stofwolken opgetrokken waren kon begonnen worden met het schoonmaken.

Nu alles stof- en vetvrij was gemaakt, konden enkele MEESTER schilders hun kunsten laten zien. Door de precisie van Ruud v H, ondersteund door de altijd goedlachse Bart wooden shoes en Rob B, die een ”hoog” niveau haalde, werd snel duidelijk dat de juiste personen zich gemeld hadden om deze klus te klaren.

Ook A & D Mennen hadden zich in de schildersoverall gehesen en in rap tempo veranderde het interieur in de frisse clubkleuren Rood & Wit.

Nadat de MEESTER schilders het pand verlaten hadden moest er nog een tegelzetter gevonden worden. Dit viel in eerste instantie nog niet mee. Toen er rondgevraagd werd door Mark S, onze  werkvoorbereider, om de natte ruimtes te doen, kwam oud eerste elftalspeler en huidig veteraan Brian A zijn diensten aanbieden. Zo snel als hij de flanken op het veld bestrijkt, zo ook de muren van de douches! Voor de finishing touch moesten nog enkele hoekprofielen van de bekende kozijnenspecialist uit Meijel geplaatst worden. Nadat Th. v Haandel samen met G. Meulendijks de puntjes op de I hadden gezet waren de lokalen net op tijd weer klaar voor de tweede seizoenshelft.

Met gebundelde krachten van alle vrijwilligers zijn de lokalen en de doucheruimtes weer als nieuw en kunnen we met trots spreken over een geslaagd project. Het was ook kei gezellig!

Alle vrijwilligers hartelijk bedankt!