RKSV Liessel

Inschrijftermijn voetbalkamp verlengd tot donderdag!

Inschrijven voor het voetbalkamp van RKSV Liessel kan nog t/m komende donderdag! 

Het jaarlijkse jeugdkamp is dit jaar gepland in het weekend van 21 t/m 23 juni. Ben je vijf jaar of ouder dan ben je van harte welkom om er samen met ons een onvergetelijk voetbalkamp van te maken. Dit jaar bij gaan we weer naar 'Ons Thuis' in Ommel.

Aanmelden is mogelijk tot en met donderdag 29 maart via de online betalingssite van RKSV Liessel. Klik hier om je direct aan te melden. Kosten voor het kamp zijn 40 Euro welke direct bij opgave via iDEAL kunnen worden voldaan. Geef via de aanmeldingssite ook aan wanneer er bijzonderheden zijn zoals medicijn gebruik en allergieën zodat wanneer dat nodig is door de organisatie adequaat kan handelen.

De kamporganisatie heeft weer hun best gedaan om een mooi programma, met flinke dosis sport, spel, pret en fun samen te stellen. Geef je dus voor 29 maart op. Een kleine twee weken voor het kamp wordt nog uitgebreide kamp informatie verstrekt aan alle deelnemers. Mocht je toch al vragen hebben dan kun je de kampcommissie altijd benaderen via voetbalkamp@rksvliessel.nl