Huldiging jubilarissen!

Tijdens de algemene ledenvergadering van RKSV Liessel, op maandag 21 oktober, hebben we weer een grote groep jubilarissen mogen huldigen. Maar liefst 12 jubilarissen hebben we in het zonnetje mogen zetten. Het is heel mooi om te zien dat er veel trouwe leden zijn, die zich ook op oudere leeftijd nog heel betrokken voelen bij RKSV Liessel. De ene nog actief spelend en/of bezig met allerlei vrijwilligerstaken en anderen als zeer trouwe supporters. We kunnen ook wel zeggen dat het heel uniek is, wanneer je leden hebt met een lidmaatschap van 60, 70 en zelfs 75 jaar. We hebben mogen genieten van alle mooie verhalen over hun voetbalcarrière, die zij met ons gedeeld hebben.

Van links naar rechts, bovenste rij:

Frank Zeegers (40 jaar Lid), Harrie Smits (70 jaar lid), Frits van Seccelen (75 jaar lid), Arno Geboers (25 jaar lid), Peter v. Lier (25 jaar lid), Frank Goossens (40 jaar lid) en Raymond van de Mortel (40 jaar lid).

Onderste rij:

Frans Hikspoors (50 jaar lid), Hans Hendriks (40 jaar lid) en Jan Proenings (60 jaar lid).

Ben van Hal (25 jaar lid) en Theo van Haandel (25 jaar lid) ontbreken op deze foto.