Indeling jeugd 2020-2021

Beste jeugdleden en ouders van jeugdleden,

Sinds enkele weken is de Technische Commissie druk bezig met de indeling (zie onder deze tekst) van de jeugdteams voor het seizoen 2020-2021. Elk jaar is het een hele puzzel en zo ook u nu weer, maar het lijkt erop dat het ook deze keer is gelukt om leuke teams samen te stellen.We hebben nu eenmaal geen hele grote vijver waaruit we kunnen vissen dus is het soms best lastig om een team compleet te kunnen maken. Daarbij wordt er ten alle tijden op gelet, dat er zo min mogelijk teleurstellingen te verwerken zullen zijn.

Mede vanwege de Corona maatregelen is er dit jaar voor gekozen om de avond van leiders en trainers, waarbij de indeling vooraf wordt besproken, niet te organiseren. De trainers/leiders die aangegeven hebben trainer/leider te willen zijn, zijn vernoemd bij de teams. Het verzoek is dat de verdere aanvulling van de staf zoveel mogelijk door de teams zelf wordt geregeld.

Middels dit bericht wil de TC zowel de jeugdleden en de ouders van de jeugdleden, vragen om de indeling goed te bekijken, en bij vragen of twijfels eerst eens goed te overwegen waarom bepaalde keuzes gemaakt zouden kunnen zijn. Laat het in die gevallen eerst eens rustig op u inwerken alvorens u de telefoon pakt om verhaal te halen. Daarom een dringend verzoek om eventuele vragen betreffende deze indeling uit te stellen tot na het weekend van 20/21 juni.

De TC heeft haar best gedaan voor alle jeugdleden een leuk, sportief en prettig team samen te stellen zodat ze samen een heel mooi voetbalseizoen kunnen beleven!

Veel plezier en succes gewenst!

Klik hier om de indeling te bekijken.