Informatie

4-Skills Soccer Academy en RKSV Liessel zijn in 2017 een mooie samenwerking opgestart om zowel de spelers als vrijwilligers te begeleiden en ondersteunen. De club RKSV Liessel vindt het belangrijk om IEDERE speler en vrijwilliger binnen de club de best mogelijke training en begeleiding aan te bieden. In 2017 zijn we gestart met de interne trainers cursus, die in seizoen 2018-2019 een vervolg gaat krijgen met module 2 van 5 avonden.

4-Skills zal in seizoen 2018-2019 een vervolg geven aan de interne cursus module 2; bestaande uit 5 avonden. Elke avond bestaat uit een theorie en praktijkgedeelte, waarbij de trainers/ leiders ook zelf de oefeningen gaan ervaren. Dit zal voor hen het gemakkelijker maken om zelf voorbeelden te kunnen geven tijdens de training, als coachmomenten juist te gaan plaatsen.

De interne cursus zal op de volgende data worden gehouden

• Dinsdag 2 Oktober 2018: Terugblik Module 1 en voortgang
  • Dinsdag 23 Oktober 2018: Inhoud en opbouw van de training
  • Dinsdag 6 November 2018: Makkelijker/ moeilijker maken van een training; differentiatie binnen de training
  • Dinsdag nnb: Pedagogisch handelen van de trainer; Hoe coach ik een wedstrijd
  • Datum na winterstop: Hoe geef ik een goede wedstrijdbespreking?

Alle trainers en leiders zijn hierbij weer van harte welkom om tijdens deze avonden veel nieuwe inzichten te krijgen en hiernaast directe handvatten te verkrijgen om direct toe te passen binnen hun eigen teams. Module 2 wordt ook afgesloten met het verkrijgen van een mooi certificaat.

Meer informatie en achtergronden over de interne cursus; Klik hier