RKSV Liessel

Op de Keeper beschouwd

Op de Keeper beschouwd!

24 november
Liessel-Brandevoort 2-0

Sinds vanavond staat het echt vast, Ajax overwinterd in de championsleage. De Sint is ook binnen gehaald in Liessel. We hebben een nieuwe Prins en die van ons heeft zojuist de lichtjes al in de kerstboom gehangen. Lekker belangrijk!
Of zal ik dan toch maar weer mijn ongenoegen uiten over de puntentelling. Och laat ook maar. Het is ook bijzonder dat je telkens weer direct weet welke kleren je uit de voetbal moet pakken en niet hoeft te zoeken naar een juiste maat broek of shirt. Dat jij als enigste een eigen vak heeft, genaamd strafschopgebied, met daarin nog eens een eigen vak, het keepersgebied. Dat jij als enigste in eerst genoemde vak de bal met je handen mag spelen. En dat jij probeert te voorkomen dat, op welke wijze dan ook, er een bal tegen het net rolt. Maar ook dat jij je groen en geel kunt ergeren aan wat je voor je ziet gebeuren, veroorzaakt door je mede spelers. En die je vervolgens weer wonderschoon voetbal laten zien. Dus nee, ik als keeper ben een bevoorrecht mens. Lekker belangrijk!
 
We gaan terug naar afgelopen zaterdag. Laten we het maar echt herfstweer noemen, koud, guur, maar de wedstrijd gaat door. In de kantine laat ik Ruud weten dat hij aan de beurt is om een stukje te schrijven. Lekker belangrijk.

Welke veteraan heeft zijn schoen gezet in de Kantine?
 
 


 
De wedstrijd, thuis tegen Brandevoort. Het veld ligt er als vanouds bij, en ook over de verlichting valt niets te klagen. Alhoewel? Ik denk dat Louis Michels, als die een wedstrijd zou komen filmen, het hele veld beter zou kunnen verlichten en ik zelfs de diverse spelers in het keepersgebied van de tegenstander zou kunnen onderscheiden. En het verloop van de wedstrijd? Och je moet er bij zijn geweest. Ruststand 0-0 eindstand 2-0. Mooi, goed voetbal, heel af en toe een actie die absoluut niet hoort bij veteranenvoetbal, blessureleed, enz. enz. Ene Mario H. zal dit beamen want volgens mij is hij nog bij bijna elke week aanwezig geweest als supporter van de veteranen van Liessel. Hij wel! En dan, na een gruwelijk hete douche de kantine in, kerstborrel. En meteen op zijn Mark’s, Wim gai bent an de burt um un stukste te schréve. Uh, was het Ruud zijn beurt niet? Nou ja vooruit dan maar.
 
Heren, gelukkig is onze Prins geen lid van de veteranen, al denkt hij zelf van wel. (Beide Mario’s staan trouwens nog steeds vernoemt op de spelerslijst). Is het voor de meeste van ons winterstop. En ook mijn namen beginnen gewoon met een hoofdletter!? En Frankwin krijgt een extra punt van mij, startend in de spits en vervolgens links back moeten in nemen.
Damn. Het zit erop. Lekker belangrijk.
 
Fijne feestagen.
Wim van de Kerkhof

17 november
Excellent - sv Liessel

Zaterdag 24 November.
Koud! ijskoud was het die dag.
Maar goed, op de fiets naar de Smeltkroes.
Krijg meteen te horen dat het mijn beurt is om te schrijven.
Ik dacht er dit jaar nog net vanaf te komen…
Wedstrijd gespeeld, alles goed onthouden voor op de keeper en snel naar huis om het op papier te zetten.
19:01 appje van onze Wim.
“Aloha, jij mag een stukje schrijven over vorige week….”
Hup daar gaat mijn stukje!
 
Terug naar zaterdag 17 November.
We moeten uit naar vv Excellent.
Even google gebruikt om te kijken wie dat zijn.
Oploo? Hoe komen die nou weer in onze poule terecht? Niet echt bij de deur.
Gelukkig heb ik een navigatie in de auto, maar dat is niet nodig zegt mijn navigator Mark S.
Die had thuis gekeken waar het sportpark ligt.
Naar Oploo is niet zo moeilijk, dan de eerste weg rechts en bij de schilder weer rechts.
Akkoord. Eerste weg rechts in Oploo, maar daarna ginne schilder wel een bord einde Oploo.
Na wat draaien en keren en navraag bij een local moeten we bij de kerk rechts.
De wedstrijd word wel heel makkelijk met 1-7 gewonnen en kunnen we zonder een drankje in de kantine ( gesloten) weer richting Liessel.
Mark S blijft maar bezig over zinne schilder. En idd op de terugreis zien we nog net links van ons de schilder.
Fijn voor Mark S en ons… is ie daar eindelijk over STIL!
 
Tot volgend jaar,
Ruud van Hommel10 november 
sv Liessel - Milheezer Boys 4-3
Afbeeldingsresultaat voor alaaf carnaval
 

Het is zaterdag en ik ben niet opgenomen in de selectie van De Veteranen. ( jammer genoeg )

Wel is mij gevraagd om een stukje te schrijven voor OP DE KEEPER BESCHOUWD.

Dit nog wel in de week waarbij onze spits voor het laatst als prins op het veld zal staan.

En wij natuurlijk ook weer benieuwd zijn wie o wie de nieuwe prins zal worden van het keienland.

Na een aantal aanwijzingen op facebook, lijkt mij het iemand te zijn die goed met spanning om kan gaan, goed is in verstoppen en naar Eindhoven gaat voor PSV ?

Altijd gedacht dat Arno voor Ajax was.

Maar goed, even terug naar de wedstrijddag.

Waarvan ik helaas niets heb kunnen zien.

Aan de uitslag te zien, zal het in mijn beleving de 1e helft goed gelopen hebben.

Na wat omzettingen van Peter in de rust, en de reserve spelers  erin kwamen, zijn we uit positie gaan lopen, waardoor de tegenstander beter in het spel kwam.

Door met veel passie en inzet te voetballen, hebben we de overwinning over de streep kunnen trekken.

Helaas voor Milheeze bleven de punten in Liessel.

Na een paar mindere wedstrijden zijn we weer op de goede weg om een mooie reeks neer te zetten.

Voor de volgende wedstrijden hoop ik mijn steentje daar aan bij te dragen.

Groeten en tot zaterdag,

Rudi de Groot3 november
SPV - Liessel 1-3

Veteranen zaterdag 3 november 2018
Op naar Vlierden. Deze veteranen hebben zich weer opgewerkt tot een volledig team.
Dit team heeft ook een tekort gehad aan actieve leden.
Vlierden. Leuk! In de buurt en schoonzoon voetbalt er sinds kort ook.
Dit creëert een soort van spanning vóór de wedstrijd. Winnen of niet; dat hoor je nog lang.
Na het bestuderen van de opstelling werd de eventuele aanwezige spanning alweer tot nul teruggebracht. Dit zou geen punt moeten zijn om de nodige doelpunten te kunnen scoren. Er lag een mooi veld van gewoon ouderwets gras. Zouden ze overal moeten hebben. Er werkt een oude lichtinstallatie die zijn beste tijd gehad heeft en er met moeite nog wat Lumen uit kan persen. Nou, we begonnen prima aan de wedstrijd en bouwden een goed veldoverwicht op.
Om direct om te zetten in een doelpunt viel echter flink tegen.
Tot ineens Dennis zijn klasse toonde en met een mooie trap de bal in de linker kruising joeg.

Na de rust perste Vlierden er opzienbarende aanvalsgolven uit. Hier kwam de 1-1 uit voort. Dennis, Arno en ik, waren in de rust gewisseld en snapten er geen biet van. Zou Peter de verkeerde lui hebben gewisseld? We gaan er normaal van uit dat Peter er een goed geheel van kan bakken. Dennis had het al over snelle backs van Vlierden die gevaarlijk op kwamen zetten, of had ik dat verkeerd begrepen?
Daarna werd ineens een overtreding van Vlierden in de 16 door Davy als befaamde penantykiller afgestraft. Dit was meteen de nekslag voor Vlierden en namen we het heft weer in handen en konden we 1-3 snel invullen.
De lichtinstallatie werkte volgens mij steeds slechter en kon ik niet zien wie de laatste goal voor ons maakte. Ondanks dat ik me al wat langer veteraan kan noemen, is het enige waar ik last van heb het zicht als het donkerder wordt.
Verder vind ik dat het lijkt dat er teveel rekening gehouden wordt met leeftijd, want volgens mij heb ik nu op 1 wedstrijd na nog iedere keer 1 helft op de reservebank gezeten. Of is dit uit tactische overwegingen? De wedstrijden duren toch al zo kort; 2x 10 minuten langer levert een kwart meer doelpunten op. Bij tennis spelen veteranen even lang als de jeugd c.q. volwassenen. En even zo inspannend!
Ik zou nog eens graag 2 wedstrijden zonder de buitenspelval willen spelen. (net als bij hockey) Als dit zou lukken wil ik wel “vrij drinken” na de wedstrijd weggeven. Voor ons elftal én de tegenstander.
Hennie Goossens27 oktober
Bavos - Liessel = gecanceld


20 oktober
Olympia Boys – Liessel 5-1
Aan mij weer de beurt om een wedstrijdverslag te schrijven. Tja wat zal ik ervan zeggen. Het weer was goed, de grasmat (lees kunstgras) lag er goed bij en iedereen was mooi op tijd. Vooraf had Remco wat pijntjes aan zijn hamstring maar volgens mij was iedereen fit alvorens de wedstrijd begon.
De wedstrijd begonnen we dan ook voortvarend. We hadden meer balbezit, de combinaties liepen redelijk. Het was ook een kwestie van tijd dat we gingen scoren. Remco gaf aan dat hij niet verder kon met zijn hamstring en werd gewisseld voor Mark Bakker.  Cor scoorde na een lange rush en met een combinatie in het 16 metergebied de 0-1.  Het spel werd hierna wat minder en Olympia Boys scoorde nog voor rust de 1-1.
De tweede helft begonnen we weer goed. We hadden meer balbezit en er ontstonden verschillende kansen voor ons. Het moment, dat de wedstrijd op een keerpunt kwam, was na de penalty. Mark Bakker werd naar de kant gestuurd na opmerkingen tegen de scheidsrechter. Zwaar overdreven vond ik, commentaar op een scheidsrechter is van alle tijden en Mark zei geen vervelende dingen. Maar goed we moeten blij zijn dat er scheidsrechters (vrijwilligers) zijn die een wedstrijd willen fluiten. Volgens mij komen ze bij veel clubs vrijwilligers te kort. Hoop dat het bij Liessel ook goed komt.

Afbeeldingsresultaat voor stripfiguur scheidsrechter rode kaart
Vervolgens scoorde Olympia Boys nog 3 keer en was het een vervelend verlies tegen de mannen uit Ommel, ook voor mijn stand bij de gouden veteraan. Zie dat ik nog geen punten bij elkaar heb gesprokkeld. Mooie persoonlijke doelstelling om aan het eind van het seizoen in de top 10 te staan.
 
Frank Goossens
13 oktober
SV Deurne- SV Liessel 2-3

Afbeeldingsresultaten voor woezel en pip


De wedstrijd tegen Merefeldia is niet doorgegaan, maar door de connecties van Mark speelden we tegen Deurne en hebben deze wedstrijd gewonnen. Hoe de wedstrijd is gegaan en wie er gescoord heeft dat zou ik niet weten. Helaas heb ik dit seizoen nog niet kunnen voetballen omdat ik nogal problemen heb met mijn rug.
Aangezien er verschillende mensen geen verslag hebben doorgegeven en het feit dat ik niets nuttigs kan melden over de laatste wedstrijd én omdat ik Woezel en Pip de voorkeur gaf boven het bekijken van de wedstrijd van de Veteranen maak ik me er deze keer ook wat gemakkelijker vanaf.
Zaterdagmiddag kreeg ik een verzoek om iets te schrijven voor de mailing vanuit de voetbalclub, dus deze zal ik alvast delen met jullie.

Beste voetbalvrienden,
 
Wij zijn de veteranen, die mannen wanneer we fit, afgetraind en 40 jaar jonger zouden zijn met gemak teams als PSV en Ajax opzij kunnen zetten. Althans dat denken wij altijd.
Vergaande glorie dat past beter, maar we zijn absoluut een groep waar het fanatisme, teambelang en gezelligheid de boventoon voeren.
 
Het gepassioneerde, altijd punctuele begeleidingsteam voorzien van een duidelijke visie zorgt ervoor dat wij wekelijks op zaterdag met veel plezier onze wedstrijdjes kunnen spelen.
De één gaat voor een schoon doel, de ander voor veel doelpunten, weer een ander vind het al shôn om onder de mannen te zijn en er zijn erbij die gewoon thuis weg willen zijn.
 
Iedere week wordt het eea gecommuniceerd op de WhatsApp-groep en op de website van sv Liessel. Sinds dit seizoen staat de info over de veteranen op rksvLiessel.nl ipv een externe website.
Op onze pagina wordt de opstelling bekend gemaak zodat we ons tijdig kunnen voorbereiden. Ook houden we hier een individueel klassement bij waar Willie Wortel nog moeite mee zou hebben om de regels te ontdekken. Echter dit klassement zorgt er wel voor dat elke fase van de wedstrijd interessant blijft voor iedereen. Ook schrijft iedere week een andere speler een verhaal over de betreffende week op geheel eigen wijze.
 
Het mooie van onze groep is dat er in dezelfde week een bericht komt dat er iemand vader is geworden en dat een andere speler meld dat zijn kleindochter is geboren. Wanneer het fluitsignaal gaat ‘shinen’ we allemaal in onze outfit, mogelijk gemaakt door Meeuwis mode en sport uit Meijel. Na het laatste fluitsignaal zitten we met een grote groep in de kantine wat het teamgevoel bevestigt.

Dennis
6 oktober
Liessel - SJVV 1-2 
 
Ik ga kort zijn over de wedstrijd. De eerste helft was erg slecht van onze kant maar de 2de helft herpakken we ons goed .Helaas niet goed genoeg om de punten in Liessel te houden.Te neer geslagen gaan we richting de kleedlokalen om vervolgens ons beste beentje voort te zetten in de 3de helft. Daar genieten we van een goud gele rakker en praten we nog even na over de wedstrijd. Opeens schrikken we op door het luidkeels gezang van de Dames van Livoc 1. "Als je wint heb je vrienden" word er gezongen en er wordt geproost op de winst. Wij willen ook zo'n nummer wordt er geroepen. Helaas is het alweer een tijdje geleden dat we gewonnen hebben. Op dit moment past ABBA - The winner takes it all beter bij ons, maar dat even terzijde. 
Er wordt druk gespeculeerd over de de wederom afwezige hoofdtrainer. Zou hij geen toekomst meer zien in deze talentvolle groep. Hij is toch ook niet iemand van de nieuwe generatie die zich al snel afmeld voor een wedstrijd. Heeft hij blindelings vertrouwen in zijn assistent,stemt de trainingsopkomst hem niet tevree of heeft hij gewoon een goeie reden. Hopelijk hebben we snel een antwoord hierop.
Tot zover een kleine samenvatting van onze wedstrijd.
 
Maar als vice aanvoerder heb ik natuurlijk ook de taak om jullie te wijzen op activiteiten binnen onze vereniging.
Een mooi bruggetje naar onze jaarvergadering. We hebben weer een mooi aantal jubilaressen die we gaan huldigen. Tevens wordt het afgelopen seizoen onder de loep genomen en vooruit gekeken naar de toekomst. 
Graag nodig ik jullie alle uit om aan te schuiven 22 Oktober om 20:00 in de kantine op Sportpark de Smeltkroes.
 
Vervolgens vindt er op vrijdag 2 november weer het jaarlijks bierpongtoernooi bij RKSV Liessel plaats. De strijd om de felbegeerde wisselbeker gaat weer van start. Het inschrijfgeld is €10,= per team.
De eerste wedstrijden zullen beginnen om 20:00 uur. Geef jou team van 2 personen door via aanmelden.rksvliessel.nl Minimale leeftijd is 18 jaar. LET OP: VOL = VOL
 
ps; tijdens het schrijven zie ik dat er zaterdag gewoon gewonnen is, goed bezig mannen! Ik voel dat we de weg naar boven hebben ingezet.
Laten we dit een vervolg geven tegen het altijd lastige Olympia Boys.
 
 
Groeten Arno
29 september
Liessel - Neerkandia
 
Welkom op de site van de veteranen,
volgens mij ben ik aan de beurt om een stuk te schrijven voor op de keeper beschouwd .
Over de wedstrijd heb ik eigenlijk niet veel te zeggen aangezien ik me afgemeld had.
Volgens mij moesten we tegen Neerkandia oftewel de Neerkant voor ons toch altijd een moeilijke tegenstander.
Aangezien de twee laatste wedstrijden verloren gingen en de laatste wel met heel duidelijke cijfers oftewel heel veel goaaaals.
Maar volgens mij was onze leider er nu ook weer bij misschien weet hij met al zijn ervaring wel de puntjes op de i te zetten en daardoor te zorgen voor een beter resultaat. Maar zoals we bij de veteranen zeggen het is maar een spelletje het gaat toch om de gezelligheid voor, tijdens en na de wedstrijd. Dat is natuurlijk ook wel maar een overwinning is toch ook wel leuk. Want dat plezier hebben we toch5 wel, want we hebben een hele fijne leuke groep ..veteranen. Napraten na bv een slechte wedstrijd praten we zolang dat het nog een overwinning wordt.
Mannen het is me 7een genoegen om met jullie te mogen voetballen en wat na te kaarten,dus tot volgende week weer.
 
Houdoe wiel22 september

Afbeeldingsresultaat voor walnotenAfbeeldingsresultaat voor hersenenAfbeeldingsresultaat voor muzieknoot

Liessel - Blue Velvet’s
 
Zaterdag 22-9-18 wederom een wedstrijd tegen Deurne. Nu zijn de Blue Velvet’s aan de beurt.
16:15 waren de meeste veteranen aanwezig in de kantine en ook Mark Smits was op tijd. Hij had zelfs wat tijd gehad om noten mee te nemen. Het ging dan ook al snel over noten met de daarbij horende grapjes:
“Noten eten is goed voor je hersens” werd er gezegd. Waarop Rudi wat noten op zijn zang kreeg door Jacob te verwijten vroeger te weinig noten te hebben gegeten.
Van noten kun je blijkbaar ook goed schijten werd er door de kenners verteld. Achteraf viel bij mij wel het kwartje: Mark S -> noten -> schijten....
Naja goed er moest nog wel gevoetbald worden.... wat konden we verwachten deze middag? Deze ploeg had vorige week immers met 7-1 gewonnen van de sint jozef.
 
Terwijl iedereen met de warming up bezig was, was onze leider erg druk in de kantine. In het begin dacht ik nog, zou die nu al aan het bier zitten? 16:55 kwam hij weer naar buiten met 2 vlaggen en een fluit. Oke dat had hij dus nog moeten regelen! Ik had het eigenlijk ook kunnen weten zo’n sportman gaat voor de wedstrijd niet drinken.
Affan: 2 reserves, geen scheids en geen grensrechter een goed begin van de wedstrijd. Davy bood zich aan om te fluiten en Twan pakte de vlag in de hand. We konden beginnen aan de wedstrijd.
We starten erg goed en kwamen snel op 1-0 (Brian). Helaas hielden we deze stand niet lang vol tegen een goed voetballend Deurne. Al snel werd het 1-1. We lieten ons echter niet de kaas van het brood eten en kregen al snel na de 1-1 de kans op de 2-1. Helaas werd deze kans vanaf 11 meter niet benut. De sterk spelende keeper dook de verkeerde kant op maar de penalty nemer van Liessel dacht dat de goal wat breder was dan 7,32m...
Ik zou kunnen schrijven dat dit het kantelpunt van de wedstrijd was maar gezien de einduitslag denk ik niet dat het er veel mee te maken had. Deurne begon even na de gemiste pingel echt beter in het spel te komen waarop wij geen antwoord hadden. We gingen dan ook met een 1-5 achterstand naar de thee.
Wederom liet met Mark smits zijn “regel” talent zien. De kantine beheerster was vergeten dat wij een tegenstander hadden en had maar 1 pot thee klaar staan. Mark kon dus aan de slag om een 2de pot zelf af te gaan vullen.
In de 2de helft zijn Davy en Twan in de ploeg gekomen voor Peter en Wiel.
Volvertrouwen begonnen we aan de 2de helft maar door het slordige spel hadden we helaas helemaal niks te vertellen tegen de blue velvet’s. Ze kregen vele kansen waarvan Bonny er nog een paar heeft uitgehouden maar kon niet voorkomen dat deurne uitloopt naar 1-11 (nee is geen type fout). Al hoewel dat ook niet helemaal waar is maar ik denk dat we blij moeten zijn dat er iemand in de goal gaat staan!
Na de 1-11 vonden we het vertrouwen weer terug en kwamen beter in ons spel. We wisten onzelf weer terug de wedstrijd in te spelen en kwamen terug tot 3-11. Maarrrr helaas! Direct na de 3-11 scoorde Deurne de beslissende goal en maakte de 3-12. We hadden daarna niet meer genoeg tijd ons verder terug de wedstrijd in te vechten en hebben ons er maar bij neergelegd dat Deurne dit keer veel en veel beter was en wij daarentegen niet onze beste wedstrijd speelde.
 
Groet Remco
 
15 september
 
De volgende wedstrijd stond alweer voor de deur: Deurne vs Liessel vets.
Na een minuut stilte voor een overleden lid van Deurne kon de wedstrijd beginnen.
In de 1e helft komen we met een typische Davy-goal (man in rug en vliegensvlug draaien en droog met links in de hoek knallen) op een 1-0 voorsprong. Dit is ook de ruststand.
Deurne maakt dit in de 2e helft goed en maken de 1-1.
Dan lijkt het dat we met puntje naar huis te gaan maar in de laatste minuut gooit Deurne de bal nog naar voren waar hun spits 2 verdedigers uitkapt en langs Bonny schiet in de allerlaatste secomde van de wedstrijd waarna meteen het laatste fluitsignaal klinkt.
Jammer maar helaas..
Volgende keer beter.
 
Gr. Mark


Zaterdag 1 september.
Afbeeldingsresultaat voor BBQ tekening Afbeeldingsresultaat voor klok tekening


Hallo mede veteranen.
Ik ben Brian Aarts en ik mag beginnen met (mij eerste) het eerste stukje van het seizoen 2018/2019.
Na een lange zomerstop mogen we eindelijk weer eens iets gaan doen,en dat is ook nodig ook want ik denk dat het afzien wordt na al dat bier en bbq van deze zomer.en zwaar kermis weekend achter de rug voor sommige.
Na een halve werkdag kom ik tegen 13.30 thuis. en bel mijn maat op.Remco (alias the tank) Hey B klinkt het aan de andere kant van de lijn.
wat is het plan vandaag kom je mij halen vraag ik? ja natuurlijk  ik ben om kwart voor 4 bij jou,of ja iets eerder want we moeten om kwart voor 4 bij de marmarbar verzamelen.
15.02.. Ik citeer Ik ben aan de schijterij kan er iemand voor mij invallen.klinkt het op de app.
Het is die ander maat van mij Mark Bakker alias Tiny. Maar er komt geen gehoor.behalve dat Nol rechtstreeks gaat,en even daarna Tiny ik ook zegt.
15.44 toet toet Remco is gearriveerd dus wij op naar Marinus.15.45 er zitten wel te verstaan 2 personen aan de bar onze goalie Wim en Harry 15.50 Nog steeds de zelfde 4 mensen.dan even later komen Rudy en twan en Henny binnen lopen even later komt Arno eraan  die rechtstreeks zou gaan (naar de marmarbar).
dan om 16.00 onze leider M.Smits die altijd het juiste voorbeeld geeft.
Na wat discussie op het terras over het afmelding systeem en over een app voor als er mensen niet kunnen dat dan de eerst volgende op de lijst er automatisch bij komt,en hoeveel er nu al in de boeten pot zit.(om aan het einde van het seizoen een weekend naar Ibiza te gaan)rijden we om 16.15 aan op naar de walsberg.
Daar aangekomen en in de kleedkamer  wachtend op de leider P.Aarts voor de Beruchte besprekingen,komt hij eindelijk binnen om 16.40
Hallo mannen klinkt het.
ik heb eerst een huishoudens mededeling:
Onze huidige aanvoerder Henny heeft aangegeven dat hij liever afziet van het captainschap dit seizoen.
Na even nagedacht te hebben verteld de coach dat hij heeft besloten dat als Ruud v Hommel er niet is om onze vieze voorzitter Nol het aanvoerderschap te geven. 
Dit omdat dit makkelijk is voor als we iets geregeld moeten krijgen,en omdat Nol iemand is die gezien kan worden. (denk dat hij bedoeld 2.05m hoog ūüėČ) 
Na de opstelling en wat tactische aanwijzingen gaan we naar buiten voor de zeer nodige warming up (10min)
17.00 Onze nieuw aanvoerder Nol wint de tos wij mogen aftrappen. 
De eerste 10min tot kwartier waren we nog niet helemaal bij de les het spel was rommelig dit resulteerde ook de eerste tegengoal van het seizoen.
Na het tegen doelpunt kwamen we beter aan het spelen toe we lieten de bal steeds beter rond gaan dit zag er al een stuk beter uit.
ook dit wierp zijn vruchten af Remco kwam in balbezit en had een uitstekende steekpass op mij waardoor ik 1 op 1 op de goali van Waslberg kwam, na een simpel tikje opzei kon ik hem makkelijk binnen tikken 1-1
Na nog een niet te missen kans van F.Goossen 10m over het vangnet kwamen we nog voor de rust  op achterstand in weet niet meer precies hoe maar goed 2-1 de rust in.
En blij dat ik was dat het rust was phoe phoe denk dat ik in totaal 5 sprintjes getrokken had maar zat er al helemaal doorheen.
2e helft na 2 wissels Harry en Tiny en een ander systeem 1 4 4 2 kregen we meer grip op het middenveld.na 10min kreeg ik  15 m over de middenlijn de bal en gaf hem rechts langs de lijn op Harry die hem vervolgens terug stak de diepte in op mij en ik schoot hem strak in de dak van de goal binnen.(verschoot er zelf van).2-2
na niet echt heel erg in de problemen zijn geweest op 2 uiterste reddingen van Wim na hadden we door dat er meer in zat.
vrije trap links op het middenveld voor liessel,Rudy gaf hem links in de hoek op mij ik gaf hem uiterst moeizaam op Twan die iets geniaals had gezien Nol stond vrij bij de 2e paal en gaf hem zonder na te denken op Nol zen hoofd die hem vervolgens knap binnenkopte 2-3 de winst was binnen.
Walsberg probeerden nog wel iets te forseren maar wij kwamen niet echt meer in de problemen.
De eerste winst van het seizoen is binnen op naar de volgende.Mooi begin mannen
Het rondje van mijn gemiste vorige verslagen komt nog.
groet,Brian