Voetbalkleding - RKSV Liessel

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Voetbalkleding

Voetbalkleding

RKSV Liessel maakt het mogelijk om tegen clubprijzen trainingskleding aan te schaffen.Van Oosterhout Ondermode uit Liessel en Meeuwis Meijel kunnen deze items leveren. Zij hebben deze items op voorraad om deze te kunnen passen voor de maatvoering. Zij drukken tegen betaling het logo van RKSV Liessel op de borst en je initialen.

 

Wasvoorschriften

• Sportkleding dient zo snel mogelijk na gebruik te worden gewassen of direct in de week te worden gelegd.

• De sportkleding dient apart gewassen te worden. Bij voorkeur shirts, broekjes en kousen niet bij elkaar in de wasmachine doen.

• De sportkleding kan, als het erg smerig is, op 60 graden gewassen worden. In het waslabel staat tot 30 graden, maar dit is niet altijd voldoende. De kleding mag beslist niet in de kookwas! Het wordt aanbevolen de shorts altijd op 60 graden te wassen.

• Kousen mogen niet heter gewassen worden dan 30 graden. Ook mogen de kousen niet in de droger. Dit veroorzaakt verkleuring en verlies aan rek in de stof.

• De sportkleding mag niet heet worden gestreken. Dit leidt tot vlekken, omdat de bedrukking op de kleding     gaat reageren boven de 40 graden.

• Het is niet noodzakelijk de sportkleding in de droger te stoppen. De kleding droogt door de samenstelling van de stof al snel, omdat de vezel geen vocht opneemt.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!