Informatie - RKSV Liessel

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Informatie

Informatie

Sponsoring door bedrijven en instellingen is een noodzakelijke aanvulling op het budget van onze vereniging; RKSV Liessel kan immers niet alleen bestaan van de contributie en de kantine inkomsten.

RKSV Liessel heeft een actieve sponsorcommissie die zich inzet om Liessel een club te laten zijn met een positieve uitstraling, zowel vanuit de leden als de sponsors.

De sponsorcommissie houdt zich bezig met het beheren van het sponsorbestand van RKSV Liessel. Dit betekent dat niet alleen nieuwe sponsors binnengehaald moeten worden, maar wat natuurlijk veel belangrijker is, dat er een goede relatie behouden blijft met bestaande sponsors.

Dit wordt bereikt door de sponsor een attractief pakket van sponsormogelijkheden te bieden, waarmee tegen een zeer schappelijke prijs optimale exposure wordt geboden.
Daarnaast wordt er jaarlijks een sponsor dag georganiseerd voor de sponsors, zodat naast de financiële ondersteuning van de club er ook een bepaalde vorm van saamhorigheid tussen de sponsors onderling wordt gestimuleerd.

Heb je vragen en/of suggesties? Neem dan contact met ons op.

Email
sponsorcommissie@rksvliessel.nl

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!